Thuis Nieuws

Hoe het 5G-netwerk de wereld zal veranderen?

Klantenoverzichten
Wij hebben meer dan drie jaar samenwerkings, is de steun van Aleka-Technologie zo betrouwbaar. Ik zal houden samenwerkend met hen voor de producten van 4G en 5G-.

—— Teken Hardin

Ik houd van de MIFI-producten van dit bedrijf. en zich verheugt op de nieuwe producten.

—— Trover James

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe het 5G-netwerk de wereld zal veranderen?
Hoe het 5G-netwerk de wereld zal veranderen?

Het globale ras moet 5G, de vijfde generatie van mobiel netwerk ontwikkelen. Terwijl 5G in de voetstappen van 4G en 3G zal volgen, dit keer zijn de wetenschappers meer opgewekt. Zij zeggen 5G - zeer verschillend verschillend zal zijn.

Als u denkt, „Groot, die het eind van mijn apps het blokkeren zijn, het video is wankelen, en dat het eeuwige ladingsteken,“ dan u juist is - maar dat slechts een deel van het verhaal.

„5G zal een dramatische revisie zijn en de harmonisatie van het radiospectrum,“ zegt Prof. Rahim Tafazolli dat het lood op het de uk's multimillion-pond overheid-gefinancierde Innovatiecentrum van 5G bij de Universiteit van Surrey is.

Dat betekent de kans voor behoorlijk aangesloten slimme steden, verre chirurgie, driverless auto's en „Internet van dingen“.

Zo, hoe om dit aan:sluiten-omhooggaand, superfast, alle-omringend 5G-netwerk het best te begrijpen? Het schijnt dat de term „harmonisatie van het radiospectrum“ zeer belangrijk is.

Een snelle verfrissing: Het gegeven wordt overgebracht via radiogolven. De radiogolven zijn verdeeld in banden - of waaiers - van verschillende frequenties.

Elke band is gereserveerd voor een verschillend type van mededeling - zoals luchtvaart en maritieme navigatiesignalen, televisie-uitzending's en mobiele gegevens. Het gebruik van deze frequentiebanden wordt geregeld door de Internationale Telecommunicatie-Unie (ITU).

Momenteel, is het radiofrequentiespectrum een beetje van knoeit. Aangezien de nieuwe technologieën zijn ontwikkeld, zijn de frequenties voor te gebruiken hen gedrukt in zijn hiaten.

Dit heeft problemen met verbindingssnelheden en betrouwbaarheid veroorzaakt.

Zo, om de weg voor 5G te banen herstructureert ITU ruim de delen van het radiodienetwerk wordt gebruikt om gegevens over te brengen, terwijl het toestaan van reeds bestaande mededelingen, met inbegrip van 4G en 3G, blijven functionerend.

100 keer sneller

5G zal ook, een sneller sneller lopen.

Prof. Tafazolli gelooft nu het mogelijk is om een draadloze dataverbinding in werking te stellen bij het verbazen 800Gbps - dat is 100 keer sneller dan het huidige 5G-testen.

Toen Samsung in 2013 aankondigde testte het 5G bij 1Gbps, rapporteerden de journalisten excitedly dat een high-definition film in minder dan een halve minuut zou kunnen worden gedownload.

Een snelheid van 800Gbps zou aan het downloaden van 33 HD-films - in één enkele tweede vergelijken.

5G's de capaciteit zal ook moeten enorm zijn.

Het „netwerk zal aan een enorme verhoging moeten het hoofd bieden veel gevraagd voor mededeling,“ zegt Sara Mazur, hoofd van Ericsson-Onderzoek, één van de bedrijven die de ontwikkeling van 5G leiden.

Tegen 2020 denkt men dat 50 miljard tot 100 miljard apparaten aan Internet zullen worden aangesloten. Zo, verbindingen dat gelopen op verschillende frequentiebanden zal worden gevestigd om aan de vraag het hoofd te bieden.

Het opheffen van de capaciteit van een netwerk is een weinig als het verwijden van een wegtunnel.

Als u meer stegen toevoegt kunnen meer auto's gaan door. En het opdracht geven tot maakt het efficiënter: sommige stegen voor lange afstand, anderen stegen voor lokaal verkeer.

De reusachtige stijging van aangesloten apparaten zal toe te schrijven aan een boom in levenloze voorwerpen zijn die die het 5G-netwerk gebruiken - als Internet van dingen wordt bekend.

Het zal enkel geen producten als ver het controleren van uw het verwarmen of die mythische koelkast opdracht gevend tot u meer melk zijn, konden de treinen u vertellen welke zetels vrij zijn terwijl zij in de post zijn.

De apparaten zullen dynamisch tussen welke van drie nog-aan--bepaalde bandbreedte kunnen kiezen zij gebruiken om eender welk van frequenties te vermijden van overbelast het worden, verklaart Prof. Tafazolli.

„Slechts eenmaal deze frequenties worden geplaatst en gevestigd productontwikkeling kan beginnen,“ Mej. Mazur toevoegt.

Het doel is voor eerste van de frequentiebanden in gebruik rond het jaar 2020, met andere twee te komen om spoedig daarna te volgen.

Een andere die eigenschap bepalen zal zijn dat, cruciaal, 5G niet zou moeten breken.

„Het zal de betrouwbaarheid die u momenteel over vezelverbindingen wordt,“ zegt Sara Mazur hebben.

De vooruitgang in antennetechnologie belooft een eind aan plotseling dataverbindingopgeven.

Dit zal voor veiligheid essentieel zijn. De bedrijven met inbegrip van Huawei van China spreken reeds over het gebruiken van 5G om driverless auto's te laten met elkaar en de infrastructuur communiceren die zij hebben overgegaan.

Technologie zoals slim vervoer en verre chirurgie, waar een mens ver een robot in werking stelt om ingewikkelde verrichtingen uit te voeren, zal op lagere latentie zich ook baseren.

De latentie verwijst naar de pauze tussen een actie en een reactie.

Ericsson voorspelt dat 5G's-de latentie rond één milliseconde - aan een mens en ongeveer 50 keer sneller dan 4G unperceivable zal zijn.

Dit zal, bijvoorbeeld kritiek zijn, als de artsen materiaal moeten bevelen die chirurgie op patiënten uit te voeren in verschillende gebouwen worden gevestigd.

5G proefnetwerk

Zo hoeveel zal het al kosten? Ericsson en Huawei zeggen zij eenvoudig niet nog het weten.

Tot de productontwikkelingsfase begint moet het te vroeg vertellen.

Maar dat houdt hen niet van het willen tegen hun onderzoek aan de markt uitstallen.

In Zuid-Korea, dat van het werk aangaande 4G aan de spits stond, hoopt Samsung om een tijdelijk proef5g-netwerk op tijd voor 2018's-de Winterolympische spelen te lanceren.

Niet om worden overtroffen, rent Huawei om een versie voor de Wereldbeker van 2018 in Moskou uit te voeren.

Ondanks dergelijke duidelijke rivaliteit en reusachtige sommen elk investeert in R&D, is het grotere verhaal dat zij samenwerken om 5G te leveren. En dat baant op zijn beurt de weg voor potentieel onovertroffen nieuwe technologieën.

„Dat is tot 6G zich in rond 2040,“ Prof.tafazolli opmerkingen voordoet.

 

Bartijd : 2017-11-06 15:26:36 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Aleka Wireless Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Susie Liu

Tel.: 86--13418594868

Fax: 86-7555-2663-2636

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)