Thuis Nieuws

Wat is 5G?

Klantenoverzichten
Wij hebben meer dan drie jaar samenwerkings, is de steun van Aleka-Technologie zo betrouwbaar. Ik zal houden samenwerkend met hen voor de producten van 4G en 5G-.

—— Teken Hardin

Ik houd van de MIFI-producten van dit bedrijf. en zich verheugt op de nieuwe producten.

—— Trover James

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Wat is 5G?

Wat is 5G?

Wat is 5G?

In de eenvoudigste mogelijke definitie, is 5G de vijfde generatie van cellulair voorzien van een netwerk. Het is de volgende stap in mobiele technologie, wat de telefoons en de tabletten van de toekomst voor gegevens zullen gebruiken, en het zou onze huidige LTE-netwerken langzaam en onbelangrijk zo moeten maken aangezien 3G-de gegevens nu schijnen.

Om te recapituleren, kwam de eerste generatie van mobiele die netwerken (retroactief als 1G worden bedoeld) uit in rond 1982. Het was een volledig analoog systeem tot de lancering van 2G (tweede generatienetwerken), die de sprong aan digitaal maakte toen het in 1991 lanceerde. 2G voegde ook gegevensverkeren in de vormen van de technologieën van GPRS en van de RAND toe. Ruwweg 10 jaar later, 3G-gelanceerde netwerken, aanbiedend een nog snellere datasnelheid dan 2G. Rond 10 jaar na dat, onze huidige LTE-netwerken — wat wij 4G noemen, hoewel er wat geschil is op wat dat werkelijk middel — is van de vierde generatie van voorzien van een netwerk. Historisch, werkt dat aan een nieuwe generatie van voorzien van een netwerktechnologie elk uit decennium of zo. 5G de netwerken zullen vermoedelijk een gelijkaardige sprong vooruit aanbieden wanneer het over dingen zoals gegevenssnelheid komt.

Wanneer komt 5G?

Werkend van dat model, in het beste gevalscenario, konden wij commerciële 5G-telefoons in vroege 2020s zien, veronderstellend hetzelfde „om de 10 jaar“ patroon aangezien de vorige generaties door houdt. LTE begon (op zijn minst in de Verenigde Staten) in rond 2010-2011 te ontwikkelen, zodat toont wat eenvoudige wiskunde aan dat wij zouden moeten verwachten om 5G in 2021 te zien, die omhoog snel komt. De kansen zijn, zullen wij spoediger sommige vroegere plaatsingen nog dan dat zien, als de netwerkleveranciers, de modemfabrikanten, en de draadloze dragers hun vroege ontworpen wegenkaarten kunnen naleven. Als de sprong van 3G aan LTE, zult u een compatibele telefoon nodig hebben om uit 5G voordeel te halen wanneer het rond rolt, maar u hebt nog een paar jaar ertoe gebracht om voor te stellen dat uit — duidelijk, verwachten wij om geen 5G-telefoons te zien lancerend bij MWC dit jaar.

 

Hoe is 5G verschillend van 4G?

Het belangrijkste ding over 5G te kennen is dat er nog geen officiële „5G“ zijn. Geen kwestie wat wij bij MWC dit jaar, geen kwestie hoe snel de manifestaties van de snelheidstest horen, of hoe verschillend de voorzien van een netwerktechnologieën dat het bedrijvengebruik is, 5G is nog glimmer van een idee in de afstand.

 

Bartijd : 2017-11-06 17:39:01 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Aleka Wireless Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Susie Liu

Tel.: 86--13418594868

Fax: 86-7555-2663-2636

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)